Sabtu, April 28

2018


Selamat tahun baru !!!!!!





( auwwwwww, sapa baling kasut kat gua ni ? )

hahaha... ok ok ampun pada siapa yang baca blog aku ni

nak habaq, ni la post pertama pada tahun 2018...

kihkihh mood ke laut sungguh,
siap p berenang kek laut dalam, lurah gunung,

disebabkan laptop rosak, mood semua ke laut

( elehhh alasan je tu )

PENDEK KATA, BUSY....LUPA... PELUPA...

Doakan aku selamat bersalin anak kedua ya 

Dah masuk dua dah anak, masih main blog

awat entah..... sebab suka kot nak bebel sorang2

Oklah... just nak pastikan laman aku tak bersawang tahun ni



hehehehe senyum k semua.

Semoga yang membaca dilimpahi rezeki


Assalamualaikum


mulutmembebel : ngantuktahapgabandah



Selasa, September 5

JAMU PUTERI


SALIAPIZAH BT KADRI
( MINI EGEN SAH JP ajp023/05 )

Apa itu jamu puteri ???

Jamu khas untuk kesihatan luaran dan dalaman.

Apa kebaikannya ?

Banyak sangat sampai aku malas nak tulis ni haha
( tunggu rajin aku update kemudian )

Apa kandungan jamu ni ?

Beras, limau nipis, daun pandan, kunyit / kecur, asam jawa, gula jawa, temu kunci, temulawak, garam gunung & halia.

Ni jamu kunyit ker?

BUKAN. Ni jamu superr speciall !!

Berapa sebotol ?

RM 20 sebotol.
Beli lebih sebotol, pengurangan harga ada.

Berapa lama tahan ?

1 botol tahan 2 bulan.
TAPI, kalau dah dibuka hanya tahan 1 minggu.

Rasanya camna ?

Masam2 manis macam jus saja. Lgi2 kalau baru keluar peti ais!

Boleh COD kat mana ?

Bandar baru uda, perling, skudai.

Kalau aku bg kg ( Jelebu, kuala klawang, seremban)

Kalau aku berjalan pon boleh sambil COD tempat berjalan. Senang cite add aku jadi friend fb.

Bawah ni, aku tepek gambar apa yg patot !








Apa2 nak tanya, nak oder meh

wasap 0111-4809522 



mulutmembebel : i love Jp!